Montering av solfilm

Solfilm er en tynn og mer eller mindre mørk folie som legges på innsiden av rutene på bilen. Solfilm monteres av tre årsaker: Den hindrer solen i å gjøre kupeen til en badstue, den hindrer ordinær innsyn fra nysgjerrige øyne, og den hindrer falming av interiøret på pga. UV-stråler. Se filmen om montering av solfilm her.

Ta kontakt eller bestill time hos oss her!

Innsyn

Når det gjelder å begrense innsyn i bilen, er dette særlig aktuelt for biler som transporterer verdifullt verktøy eller materialer, slik som transport av pengeautomater, rørlegger- eller elektrikerutstyr. Du må gå helt inntil ruten for å se hva som befinner seg innenfor.

Mer behagelig sommertemperatur

Når det gjelder reduksjon av varme fra solen, så viser det seg at stadig flere benytter solfilm. I sommervarme og sollys utgjør bilfilmen en vesensforskjell for temperaturen i bilen.

For de som stadig transporterer dyr, slik som hunder etc., er solfilm et must, og beholder kupeens behagelige temperatur, selv i sterkt sollys om sommeren. Solfilmen reflekterer opp til 70% av solstrålevarmen. Mange velger derfor å montere dette i sine familiebiler, også selv om de har aircondition, da filmen også beskytter mot de varme og konsentrerte solstrålene (redusert bruk av aircondition = god økonomi).