City Bilpleie

Vi har avdelinger både i Hamar og i Brumunddal. Vi er medlem i Riis Bilglass, og har et eget HMS/internkonktrollsystem gjennom disse. Vi har således vår egen internkontrollhåndbok og HMS-dokumentasjon tilgjengelig til enhver tid.

Ta kontakt med oss eller bestill time direkte her!

Gründerne Odd Magne Vevang og Iver Rødseth startet 1. august 1987 på Midtstranda i Hamar. I 2011 startet vi opp en avdeling i Brumunddal, der vi også tar inn lastebiler, busser og bobiler. Selskapet har hatt kontinuitet opp til i dag. Vår styrke er seriøsitet og kvalitet på vårt arbeide og våre leveranser.

Kundesikkerhet

I bilpleiebransjen forsvinner ca 80% av oppstartede selskaper innen 2 år pga dårlig kvalitet på arbeidet. Bilpleie er et fag, og det er mulighet for god eller dårlig kvalitet i alle ledd, enten det dreier seg om ruter, lakk, solfilm, luktfjerning eller annen renhold.

Forsikringsselskapene anbefaler oss pga vår kompetanse og på grunn av kvaliteten på arbeidet. Vi har praktisk talt ikke reklamasjoner. Alt dette gjør oss til et av de mest seriøse og faglig sterke bilpleiefirmaer i Norge.

Kundeavtaler

Vi har både private kunder og næringslivskunder. Vi har avtaler med nybilfirmaer om behandling av nye biler før de settes i forretningen.

Vi har mange faste kunder innen næringslivet som i det store og hele kun benytter oss på bilpleie. Vi har private kunder som har serviceavtaler med oss, med servicehefte og prisgaranti i hele bilens levetid.

Sjekk vår adresse på Google her!

Ta kontakt med oss eller bestill time direkte her!