Interiørrens

Vi utfører innvendig interiørrens og makeup. Ved interiørrens fjerner vi flekker og inngrodd skitt, hundehår og andre ting som har satt seg fast eller spredt seg i interiør og seter. Vi fjerner også lukt som har satt seg fast i kupeen, slik som hunde- eller sigarettlukt (se nedenfor). Ved makeup vasker og støvsuger vi bilen, slik at den både ser ut, kjennes og lukter som ny. Les mer om impregnering her. Les om luktsanering her.

Ta kontakt eller bestill time her

Impregnering

Vi kan impregne bilens seter, både stoff og skinn, etter at disse er rengjort. Impregneringen – som har evnen til å puste – legger seg i stoffets porer og beskytter mot både fast og flytende forurensning, slik som kaffe, mineralvann, iskrem, osv. Dersom noe av dette kommer på de impregnerte setene vil det ikke trenge inn i setet, men tørke inn på overflaten. Dette vil da lett kunne fjernes med en våt klut. Dersom du for eksempel heller en halv flaske cola på setet, vil dette kun perle oppå setet, og kunne tørkes bort med en fille.

På seter som ikke er impregnert vil væsken trenge gjennom trekket og ned i skumgummien, og skape fuktighet og lukt.

Skinnseter rengjør vi først med et spesialmiddel. En kan ikke bruke såpe på skinn. Deretter setter vi inn skinnet med en impregnering spesielt for skinn. Dette gjør det motstandsdyktig mot sol, slitasje, lukt, fuktighet og møkk. Dersom skinnet ikke blir impregnert, vil det etter hvert tørke inn og sprekke. Vi anbefaler å behandle skinnsetene minst en gang i året.

Impregneringen er luktfri og usynlig. Behandlingen kalles ”det usynlige setetrekket”.

Luktsanering

Selv ved interiørrens og makeup hender det at lukt stammende fra f.eks. hund eller røyking allikevel blir sittende igjen. Dette fjerner vi konsekvent ved bruk av markedets mest effektive og miljøvennlige tekning for luktsanering. Etter vår behandling blir det IKKE sittende igjen lukt.

Les om luktsanering fra airconditionanlegg her.